Kontakt Kompetencehuset

Skriv til os herunder

    Adresse

    2 timers parkering i Brogade, og uden tidsbegrænsning på Domhusstræde ved Retten i Holbæk.

    Parkering

    Om Kompetencehuset

    Hvem er vi?

    Med over 25 års erfaring indenfor området, er vi her for at støtte både enkeltpersoner og virksomheder i hele landet med deres trivsels- og udviklingsbehov.

    Vores erfarne team af erhvervskonsulenter er dedikeret til at hjælpe dig med at nå dine må og skabe positive forandringer i din karriere og organisation. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, der omfatter jobrådgivning, trivsel og forandringsstyring, Outplacement og Kompetenceudvikling.

    Uanset om du står over for en karriereændring, har brug for hjælp med trivselsspørgsmål eller ønsker at styrke dine kompetencer, er vi her for at guide dig på din rejse.

    Erhvervscoach Leif Sørensen, stifter af Kompetencehuset udtaler:

    “Vi er optagede af at udvikle mennesker og organisationer ved hjælp af personlige samtaler, oplæg, foredrag, workshops, HR-samarbejder og strategier, der giver resultater.

    Med en baggrund i både Staten, Kommuner og det private erhvervsliv, kender vi til de mekanismer og paradigmer, der opstår i organisationer. Vores tilgang er funderet i videnskabeligt funderet teori og grundforskning, og vores praksis er underlagt IFC’s etiske regler for professionel adfærd som coach.”

    En af vores særlige styrker er vores lokale tilstedeværelse i Holbæk, der giver virksomheder i området adgang til højt kvalificerede konsulenter og tjenester. Vores rummelige lokaler kan rumme op til 25 personer, hvilket gør os i stand til at afholde kurser og træningsprogrammer direkte her hos os.

    Vi tilbyder indsigt baseret på et teoretisk eklektisk grundlag, forståelse af transitionsprocesser på psykologisk højt niveau, viden om motivation til at skabe handlekraft, indsigt i mentale strukturer og forandringer samt viden om modstand i forandringsprocesser. Dette sikrer dokumenteret høj faglighed i vores professionelle samtaler, hvilket er baseret på et nuanceret teoretisk grundlag og bevist gennem praksis.

    Vi er stolte af at være EMCC akkrediteret og tilbyde vores coachingtjenester i hele Europa. Dette er et bevis på vores høje faglige niveau og engagement i at levere kvalitet i vores arbejde.

    Vi er professionelle i hele vores tilgang, og derfor er alle vores test- og profilværktøjer videnskabeligt funderet og anerkendt og kræver certificeringer for at gennemføre.

    Vi ser frem til at samarbejde med dig, uanset om du er enkeltperson, privat virksomhed, offentlig instans, eller uddannelsesinstitution, for at hjælpe dig med at øge din trivsel, udvikling og succes.

    Kontakt os i dag for at komme i gang på din rejse mod positive forandringer.

    t