Outplacement

Skab succesfulde overgange i din karriere

Er du midt i en karrieretransition eller står over for en vigtig forandringsproces i dit arbejdsliv? Så
er du kommet til det rette sted. Hos Kompetencehuset, Erhvervscoaching er vores mission at
hjælpe dig med at navigere gennem livets skift, uanset om det er en professionel omstilling, en
karriereændring eller ledelsesmæssige udfordringer.
Vi forstår, at overgange kan være udfordrende, men de er også en unik mulighed for personlig og
professionel vækst. Med vores skræddersyede coachingprogrammer og ekspertrådgivning er vi
her for at støtte dig i at opnå dine mål og trives i alle faser af din karriere.

Vores ekspertise

  • Karriereovergange: Vi specialiserer os i at hjælpe dig med at navigere i skiftende karriereforhold, uanset om du ønsker at skifte branche, avancere i din nuværende rolle eller starte din egen virksomhed.
  • Ledelsesrådgivning: For ledere og lederspirer tilbyder vi skræddersyede strategier til at styrke dine ledelseskompetencer, håndtere teams og træffe kritiske beslutninger.
  • Personlig udvikling: Vi tror på, at personlig vækst er grundlaget for professionel succes. Vores coachingprogrammer fokuserer på at opbygge dine styrker, øge din selvtillid og forbedre dine kommunikationsfærdigheder.

Hvordan vi arbejder

  1. Introduktion: Vi starter med en grundig samtale for at forstå dine mål, udfordringer og behov.
  2. Skræddersyede Løsninger: Vi udvikler en personlig coachingplan, der passer til dine specifikke krav og mål.
  3. Kontinuerlig støtte: Vores erfarne konsulenter arbejder tæt sammen med dig for at implementere strategier, følge din fremgang og tilbyde løbende rådgivning.
  4. Resultater: Vi måler vores succes ved din succes. Vores mål er at hjælpe dig med at opnå de resultater, du stræber efter.

Så uanset om du er midt i en professionel overgang eller ønsker at forbedre din ledelsesevne, er Kompetencehuset, Erhvervscoaching her for at støtte dig på din rejse mod succes.

At tilbyde outplacementforløb til medarbejdere, der er blevet afskediget eller står over for en omstrukturering, kan tilføre betydelig værdi til en virksomhed på flere måder.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at lykkes i din karriere. Sammen kan vi skabe en plan, der bringer dig tættere på dine mål.

Hvorfor Outplacement?

At tilbyde outplacementforløb til medarbejdere, der er blevet afskediget eller står over for en omstrukturering, kan tilføre betydelig værdi til en virksomhed på flere måder:

  1. Opretholdelse af Virksomhedens Omdømme: Outplacement viser, at virksomheden værdsætter sine medarbejdere, selv i en afskedigelsessituation. Dette kan beskytte og styrke virksomhedens omdømme både internt og eksternt. Det sender et positivt signal om, at virksomheden tager sit ansvar alvorligt og ønsker at hjælpe medarbejderne med en smidig
    overgang.
  2. Bevarelse af Produktivitet og Morale: Medarbejdere, der ved, at de vil blive støttet i deres jobskifte, vil ofte bevare en højere grad af engagement og produktivitet i deres nuværende stilling indtil deres afgang. Dette kan reducere tabet af produktivitet, som normalt ses i afskedigelsesprocessen.
  3. Reduktion af Juridisk Risiko: At tilbyde outplacement kan hjælpe med at mindske risikoen for retssager eller juridiske udfordringer i forbindelse med afskedigelsen. Det viser, at virksomheden behandler medarbejderne retfærdigt og hjælper dem med at finde nye beskæftigelsesmuligheder.
  4. Sikring af Værdifuld Viden og Erfaring: Mange gange har afskedigede medarbejdere værdifuld viden og erfaring, som virksomheden stadig kan drage fordel af i fremtiden. Outplacement giver mulighed for en mere gnidningsfri overgang og bevaring af disse ressourcer, f.eks. ved at åbne muligheder for fremtidig freelancearbejde eller konsulenttjenester.
  5. Forbedret Rekruttering: Potentielle nye medarbejdere vil se positivt på en virksomhed, der tilbyder outplacement, da det viser, at virksomheden bekymrer sig om medarbejdernes velfærd. Dette kan gøre det lettere at tiltrække talentfulde ansatte i fremtiden.
  6. Fokus på Kerneforretning: Ved at tilbyde professionel outplacement styrer virksomheden den komplekse proces med jobskifte til eksperter inden for området. Dette giver virksomhedsledelsen mulighed for at fokusere på kerneforretningen og undgå at blive distraheret af de administrative aspekter af afskedigelsesprocessen.

Samlet set kan outplacementforløb hjælpe med at minimere de negative konsekvenser af afskedigelser for både medarbejderne og virksomheden og fremme en mere positiv og ansvarlig arbejdsmiljøkultur. Det er en investering i medarbejdernes fremtid og i virksomhedens langsigtede succes.

Date:

Category: